Om oss

Om oss: Tusen Struts teater

"Vi synes det er kjekt med teater som ikke er så innmari kjedelig. Men dessverre finnes det ikke, derfor må vi lage det selv"

Slik lyder vårt slagord.

Tusen Struts er en organisasjon med hovedvirke i Trondheim. Vi er en teatergruppe som arbeider med ungdom i alderen 15-25 år. Vi ønsker å fremme kreativitet, skaperglede og engasjement for kunst og teater blant ungdom (og voksne) både i og utenfor teaterinteresserte miljøer. Gjennom vårt arbeid forsøker vi å demonstrere at teater ikke nødvendigvis trenger å være høytflyvende, formelt og utilgjengelig, men snarere tankevekkende, spenstig og treffsikkert. Vi forsøker derfor lage teater i en form som er håndgripelig og derfor også engasjerende og underholdende. Vi vil på denne måten prøve å fylle noe av rommet mellom strømlinjeformet, konformt institusjons teater og ytterliggående, vulgært avantgarde teater. Vi ønsker å skape nytt norsk teater og dramatikk, og skriver derfor alle stykkene våre selv. Vår foretrukne sjanger er absurdismen, med vekt på det komiske aspektet som denne teaterstilen så definitivt innehar. For oss er en vellykket forestilling en som både overrasker og morer oss selv, så vel som publikum. Tusen Struts har som mål å gjennomføre minst en teaterproduksjon i året.

Lederne for Tusen Struts er meg selv, Bendik Barstad (daglig leder) og Kevin Molid (nestleder). Vi står bak gruppens tekster og manuskript, og er kunstneriske ledere for de fleste prosjekter.


Er det mer du lurer på om oss, det vi driver med, eller er interessert i å sponse oss, finner du kontaktinformasjon under. Dere er hjertelig velkommen til å ta kontakt om hva det enn måtte være.

Kontakt oss:

Mail: tusenstruts@live.no; bendik1@hotmail.com

Tlf: + 47 900 61 496

Facebook: http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pages/Tusen-Struts/185457454836204

Twitter: @TusenStruts

Bendik Barstad (venstre) og Kevin Molid (i lufta)


Kontakt oss?

Mail: tusenstruts@live.no
Telefon: +47 900 61 496

hits